Nieuws

Huis beschoten, kogels boren zich door rolluik en raam

Een woning aan de Niersstraat in Nijmegen is woensdagavond beschoten. Fotocorrespondenten melden twee kogelgaten in een rolluik en een in de gevel. © Davy Derksen / 112Nieuwsgroep
NIJMEGEN - Een woning aan de Niersstraat in Nijmegen is woensdagavond beschoten. Fotocorrespondenten melden twee kogelgaten in een rolluik en een in de gevel.
Buurtbewoners hoorden drie knallen, zegt een van de correspondenten. De twee kogels die zich door het rolluik boorden, gingen ook dwars door het raam. De straat is inmiddels afgezet met lint. Er wordt sporenonderzoek verricht.
Huis beschoten, kogels boren zich door rolluik en raam
Het schietincident in het Waterkwartier werd rond 20.15 uur gemeld.
Een woning aan de Niersstraat in Nijmegen is woensdagavond beschoten. Fotocorrespondenten melden twee kogelgaten in een rolluik en een in de gevel. © Melvin / Persbureau Heitink
Een woordvoerder van de politie laat weten dat de resultaten van het onderzoek nog niet bekend zijn. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!