Nieuws

Presentatie boek 65 Jaar De Graafschap

Het boek '65 Jaar De Graafschap' wordt op woensdagavond 13 november ten doop gehouden. De avond in de supporterskantine van De Vijverberg zal een hoog reünie-gehalte kennen. Domien Esselink presenteert een Sportcafé met diverse (oud-)spelers en/of trainers waarin ongetwijfeld vele anekdotes en sterke verhalen uit de Graafschap-historie naar boven zullen komen. © Omroep Gelderland
DOETINCHEM - Het boek '65 Jaar De Graafschap' wordt op woensdagavond 13 november ten doop gehouden. De avond in de supporterskantine van De Vijverberg zal een hoog reünie-gehalte kennen. Domien Esselink presenteert een Sportcafé met diverse (oud-)spelers en/of trainers waarin ongetwijfeld vele anekdotes en sterke verhalen uit de Graafschap-historie naar boven zullen komen.
Simon Kistemaker en Bennie Jolink hebben al toegezegd aanwezig te zijn. De zanger van Normaal is ook aanwezig om door hem getekende portretten van Simon Kistemaker te signeren en zal het eerste exemplaar van het boek uitreiken.
Het boek '65 Jaar De Graafschap' schetst een openhartig beeld van de historie van de profclub. Een geschiedenis die nooit saai was, vele hoogte- en dieptepunten kende en meer verhalen dan bekers in de prijzenkast opleverde.