Nieuws

Vijftal mishandelt fietser in Tiel

De politie zoekt vijf jongens die in Tiel een fietser hebben mishandeld. Het slachtoffer werd daarbij in zijn gezicht geslagen en geschopt. © politie/Bureau GLD
TIEL - De politie zoekt vijf jongens die in Tiel een fietser hebben mishandeld. Het slachtoffer werd daarbij in zijn gezicht geslagen en geschopt.
Op donderdag 17 oktober fietst het slachtoffer rond 21.45 uur op het fietspad bij de Laan van Westroijen in Tiel.
Vijf jongeren, ze worden geschat tussen 17 en 20 jaar, versperren hem de weg. Wanneer het slachtoffer met een grote boog om hen heen wil fietsen, wordt hij bij de capuchon gegrepen en van zijn fiets getrokken. Dit gebeurt ter hoogte van het zwembad.
Hij wordt meerdere keren in zijn gezicht geslagen en ook geschopt. Het slachtoffer weet uiteindelijk te ontkomen.
De vijf verdachten waren in het donker gekleed en hadden zwart, kort haar. Drie van de vijf gebruikten geweld, twee van hen keken toe.
Bekijk de beelden.
Vijftal mishandelt fietser in Tiel
De jongeren zouden na de molestatie naar het centrum zijn gegaan. De politie hoopt op camerabeelden van omwonenden. En wie weet wie de vijf zijn, wordt uiteraard ook verzocht de politie te bellen. Dat kan via 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het zaaknummer luidt 2019463883.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!