Nieuws

Jan Willem van Schip gaat voor continental club BEAT fietsen

Jan Willem van het Schip gaat naar BEAT
Jan-Willem van Schip fietst komend jaar voor BEAT Cycling Club. Van Schip was al een tijdje bezig met het zoeken naar een nieuwe ploeg, hij deed zelfs een oproep bij de NOS bij de uitreiking van zijn zilveren medaille op de baan in Apeldoorn. Maar bij de lokale huldiging liet hij al doorschemeren dat een deal bijna rond was.
WAGENINGEN - Jan-Willem van Schip fietst komend jaar voor BEAT Cycling Club. Van Schip was al een tijdje bezig met het zoeken naar een nieuwe ploeg, hij deed zelfs een oproep bij de NOS bij de uitreiking van zijn zilveren medaille op de baan in Apeldoorn. Maar bij de lokale huldiging liet hij al doorschemeren dat een deal bijna rond was.
Ik heb gezien dat BEAT enorme stappen heeft gemaakt door anders te denken en anders te doen, een aanpak die goed bij mij past en daarom vind ik het supergaaf om deel uit te maken van deze ambitieuze club”, geeft van Schip aan. “Ik heb mijn hoofddoel gemaakt van de Spelen in 2020 en we gaan samen met een ontzettend goed proces voor de optimale voorbereiding daarnaartoe. In aanloop naar de Spelen en daarna wil ik gewoon laten zien dat ik kneiterhard kan fietsen en we ze er allemaal af kunnen boren in de finale”, laat Van Schip weten op de website van BEAT Cycling Club.
Medebron: De Gelderlander