Nieuws

Riechedly Bazoer gaat 'aan zijn problemen werken'

Riechedly Bazoer in de wedstrijd tegen Ajax.
Riechedly Bazoer heeft voor het eerst zelf gereageerd op zijn verbanning uit de selectie van Vitesse. Via Twitter biedt hij supporters zijn excuses aan voor het akkefietje op de training vorige week. © ANP
ARNHEM - Riechedly Bazoer heeft voor het eerst zelf gereageerd op zijn verbanning uit de selectie van Vitesse. Via Twitter biedt hij supporters zijn excuses aan voor het akkefietje op de training vorige week.
Bazoer maakte afgelopen woensdag ruzie met Jay-Roy Grot, waarna hij uit de selectie werd gezet. Maandagochtend maakte hij al zijn excuses aan de groep en de trainers en werd hij weer in genade aangenomen.
'Ik baal ervan dat ik de club, de staf en het team in een kwaad daglicht heb gesteld', reageert hij op Twitter. 'Ik ben blij dat het team mij na mijn excuses weer accepteert in de groep en mij de kans heeft geboden om terug te keren.'
De tekst gaat verder onder de tweet:
Het was niet voor het eerst in zijn carrière dat de 23-jarige middenvelder disciplinair werd gestraft. Bij FC Porto kwam hij te laat en bij Ajax weigerde hij apart te trainen na een blessure. Hij zegt nu 'aan zijn problemen te gaan werken'. 'Daarnaast wil ik het verleden achter mij laten en op een positieve manier vooruitkijken', besluit hij.
Bazoer zit dinsdag al bij de selectie voor het bekerduel met De Graafschap. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!