Nieuws

Gewonden en aanhoudingen na steekpartij in Doornspijk

De woning in Nunspeet.
Bij een steekpartij in Doornspijk zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft twee verdachten aangehouden. © Stefan Verkerk / NewsUnited
DOORNSPIJK - Bij een steekpartij in Doornspijk zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft twee verdachten aangehouden.
Het incident vond laat op de avond plaats in een pand aan de Berkenweg in Doornspijk. Twee mannen van 18 en 25 jaar liepen steekwonden op en een andere man van 35 werd geslagen en raakte daarbij gewond aan zijn gezicht. 
De politie kreeg rond 23.30 uur een melding dat de twee jongste slachtoffers in een woning aan de Grote-Bunteweg in het nabijgelegen Nunspeet waren. Zij werden daar inderdaad gewond aangetroffen. Een andere man van 37 kon ter plekke worden aangehouden als verdachte van het steekincident.
Een andere verdachte van 32 jaar oud werd opgepakt bij het pand in Doornspijk. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van de 35-jarige man. Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning in Doornspijk, is nog onduidelijk.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!