Nieuws

Oprit N18 bij Groenlo dicht door asfaltering

Provincie Gelderland gaat van vrijdag 25 oktober tot en met maandag 28 oktober het asfalt op een gedeelte van de N319 in Groenlo vervangen. Vanwege de werkzaamheden zijn de op- en afritten van de N18 afgesloten. © REGIO8
GROENLO - Provincie Gelderland gaat van vrijdag 25 oktober tot en met maandag 28 oktober het asfalt op een gedeelte van de N319 in Groenlo vervangen. Vanwege de werkzaamheden zijn de op- en afritten van de N18 afgesloten.
Het asfalteerproject aan het stuk weg tussen de rotonde Marskramer en de kruising Zwolseweg is een voorstadium van groot onderhoud aan de N319 tussen Ruurlo en Groenlo in 2020. Het wegdek tussen de rotonde en de kruising was dermate versleten, dat de aanpak hiervan niet kon wachten tot het groot onderhoud. Door de afsluiting van de weg wordt doorgaand verkeer en bezoekers van het park Marveld omgeleid. De Winterswijkseweg, die parallel loopt aan de N319, is bereikbaar voor bestemmingsverkeer.
Indien de weersomstandigheden dit weekend de werkzaamheden verstoren, verlegt Gelderland de activiteiten naar een reserveweekend. Dit reserveweekend loopt van vrijdagavond 1 november tot maandagochtend 4 november.