Nieuws

Volleyballers Orion winnen tegen Dynamo

Active Living Orion heeft de eerste thuiswedstrijd van de competitie gewonnen. In Doetinchem werd bekerwinnaar Draisma Dynamo, ook al tegenstander in de strijd om de Supercup, woensdagavond met 3-1 in sets verslagen. © REGIO8 (archief
ULFT - Active Living Orion heeft de eerste thuiswedstrijd van de competitie gewonnen. In Doetinchem werd bekerwinnaar Draisma Dynamo, ook al tegenstander in de strijd om de Supercup, woensdagavond met 3-1 in sets verslagen.
De eerste set werd met een klein verschil gewonnen door de Doetinchemmers (25-23). In de tweede set kwam bekerwinnaar Dynamo op voorsprong te staan, maar Orion wist het gat te dichten en uiteindelijk met 25-23 te winnen. De Apeldoornse ploeg, onder leiding van voormalig Orion-trainer Redbad Strikwerda, kwam terug tot 2-1 door na drie setpoints uiteindelijk met 21-25 te winnen. De laatste en beslissende set was met 25-23 weer een prooi voor Orion.
Door de overwinning spoelt regerend landskampioen Orion de nare smaak van de verliespartij bij Sliedrecht Sport weg en neemt het voorlopig de vijfde plek op de ranglijst in. De volgende wedstrijd voor de ploeg van trainer Martijn van Goeverden is zaterdagavond op bezoek bij VoCaSa.