Nieuws

Aanhouding na crash met peperdure Lamborghini in trouwstoet

De sportwagen van 300.000 euro raakte zwaar beschadigd.
De politie in het Zuid-Hollandse Maasdijk heeft zondagavond een 23-jarige man uit Zaltbommel aangehouden na een ongeval met een peperdure Lamborghini Huracan. De sportwagen reed mee in een trouwstoet, kwam in botsing met een andere auto en knalde op een verkeersbord. Daarna ontstond er ruzie. © District8
MAASDIJK - De politie in het Zuid-Hollandse Maasdijk heeft zondagavond een 23-jarige man uit Zaltbommel aangehouden na een ongeval met een peperdure Lamborghini Huracan. De sportwagen reed mee in een trouwstoet, kwam in botsing met een andere auto en knalde op een verkeersbord. Daarna ontstond er ruzie.
Het incident gebeurde rond 21.15 uur op de Pettendijk in Maasdijk. De auto ter waarde van 300.000 euro botste op een busje van een beveiligingsbedrijf. Vervolgens ontstond er ruzie tussen de bestuurster van het busje en de inzittenden van meerdere auto's uit de trouwstoet. De vrouw werd hierbij meerdere malen in het gezicht gespuugd.
De gealarmeerde politie hield de 23-jarige man uit Zaltbommel aan. Hij zit nog steeds vast voor verhoor. De Lamborghini en het busje zijn in beslag genomen. Team VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
De dure sportwagen raakte zwaar beschadigd. Het voertuig is eigendom van een verhuurbedrijf.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!