Nieuws

Ermeloër (61) officieel verdacht van moord op echtgenote

De zaak rond de 57-jarige Ermelose die dood werd aangetroffen in haar woning, komt in december voor de rechter. Haar 61-jarige echtgenoot wordt nu officieel verdacht van moord of doodslag. Dat meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. © Omroep Gelderland
ERMELO - De zaak rond de 57-jarige Ermelose die dood werd aangetroffen in haar woning, komt in december voor de rechter. Haar 61-jarige echtgenoot wordt nu officieel verdacht van moord of doodslag. Dat meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie.
De Ermelose werd 11 september gevonden in een woning aan de Magnolialaan. Haar man werd kort daarna aangehouden voor betrokkenheid bij haar dood en zit nog altijd vast.
Het slachtoffer belde op de avond van haar dood met de politie, omdat ze zich niet veilig voelde en advies wilde. Het is nog onduidelijk wat zich in het huis heeft afgespeeld.
Burgemeester André Baars van Ermelo sprak een paar dagen na de dood van de vrouw met buurtbewoners, omdat de buurt erg aangedaan was door haar overlijden en de arrestatie van haar echtgenoot. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!