Nieuws

Tbs'er Pompekliniek pleegde zelfmoord door in te rijden op vrachtwagen

De 48-jarige tbs-veroordeelde die donderdag bij een verkeersongeluk om het leven kwam, heeft zelf een einde gemaakt aan zijn leven. Dat laat de Politie Limburg weten. © SK-Media
NIJMEGEN - De 48-jarige tbs-veroordeelde die donderdag bij een verkeersongeluk om het leven kwam, heeft zelf een einde gemaakt aan zijn leven. Dat laat de Politie Limburg weten.
Vally V. die op onbegeleid verlof was, zou zelf op de provinciale weg N271 met zijn auto tegen een tegemoetkomende vrachtauto zijn gereden.
Een bron binnen de Pompekliniek bevestigt dit nieuws aan Omroep Gelderland. Volgens de bron bij de Pompekliniek heeft de zorgmanager bekendgemaakt dat Vally V. zelfmoord heeft gepleegd. Hij zou zwaar depressief zijn. 'Kun je zien, hoe desperate de mensen hier zijn', zegt de bron.
De tekst gaat verder onder de video
Tbs'er Pompekliniek pleegde zelfmoord door in te rijden op vrachtwagen

Depressief

Tijdens de rechtszaak tegen Vally V., die zijn vrouw om het leven bracht en zijn zoontje zwaar verwondde, kwam naar voren dat de man jarenlang aan depressies leed.  

Meerdere incidenten met tbs'ers Pompekliniek

De dood van Vally V. is al het vierde incident in korte tijd rond een tbs-veroordeelde in de Pompekliniek. In september ontsnapte Dennis P. uit de kliniek, om enkele uren later opgepakt te worden. Diezelfde maand vluchtte de veroordeelde zedendelinquent Harry van E. tijdens een begeleid fietsverlof. Een dag later pakte de politie hem op in Zeeland.
Het derde incident vond vorige week en deze week plaats. De veroordeelde zedendelinquent Ronald van Z. sloeg op de vlucht tijdens een begeleid fietsverlof en wist dagen uit handen van de politie te blijven. Woensdagavond werd hij gevonden in Parijs.

Zie ook:

 Zit u zelf met vragen rond zelfdoding? Bel dan met 113 Zelfmoordpreventie (0900-0113) of chat met een medewerker op www.113.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!