Nieuws

Overvaller op snackbar in Arnhem gespot op camera

Overvaller op snackbar in Arnhem gespot op camera
We komen terug op een overval op een snackbar in Arnhem. Dankzij getuigen heeft de politie de vluchtroute van de dader vast kunnen stellen waardoor hij nu op beelden van een omgevingscamera te zien is.
ARNHEM - We komen terug op een overval op een snackbar in Arnhem. Dankzij getuigen heeft de politie de vluchtroute van de dader vast kunnen stellen waardoor hij nu op beelden van een omgevingscamera te zien is.
Op maandagavond 20 mei komt een man de cafetaria aan de Rietgrachtstraat in Arnhem binnenstormen. De dader komt binnen en bedreigt de eigenaar. Tussen de cafetariabaas en de dader ontstaat een gevecht, waarna de overvaller vlucht en zijn fiets en wapen achterlaat.
Bekijk de beelden.
Overvaller op snackbar in Arnhem gespot op camera

Getuigen

Getuigen zien hem naar de John Frostbrug rennen en oversteken naar Arnhem-Zuid. De openbare orde camera weet de overvaller te volgen. Wanneer de verdachte de trap naar beneden loopt pakt hij een bodywarmer of camouflagejack onder zijn trui vandaan. De kleding die de man tijdens de overval droeg.

Signalement

De politie is op zoek naar een getinte man tussen de 18 en 30 jaar oud. Hij heeft zwart krullend haar met de achterkant een beetje opgeschoren. Een slank postuur en droeg op de brug een zwarte sweater met een witte opdruk. Daaronder had hij een donkere broek en zwarte schoenen.
Weet u wie de dader is of heeft u andere informatie die kan leiden tot de aanhouding van de dader. Neem dan contact op met de politie via het gratis telefoonnummer 0800-6070. Anoniem kan ook via 0800-7000. Het zaaknummer is: 2019220254. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!