Nieuws

Slutskiy wil verzoening met scheidsrechter: kaviaar en een rap

Vitesse-trainer Leonid Slutskiy en scheidsrechter Serdar Gözübüyük willen het goedmaken met elkaar. En niet zomaar: er worden behoorlijk wat goedmakertjes uit de kast getrokken. Dat bleek dinsdag uit een aflevering van het programma 'Bij Andy in de auto', met de Apeldoornse presentator en oud-voetballer Andy van der Meijde. © Screenshot bij Andy in de auto
ARNHEM - Vitesse-trainer Leonid Slutskiy en scheidsrechter Serdar Gözübüyük willen het goedmaken met elkaar. En niet zomaar: er worden behoorlijk wat goedmakertjes uit de kast getrokken. Dat bleek dinsdag uit een aflevering van het programma 'Bij Andy in de auto', met de Apeldoornse presentator en oud-voetballer Andy van der Meijde.
De Vitesse-trainer barstte vorig seizoen na de wedstrijd Vitesse-PSV uit richting de scheidsrechter. 'Hij zegt nooit hallo. Geeft nooit een hand. Hij legt ook nooit beslissingen uit en dat is voor mij echt een verrassing. Deze man is te arrogant. Hij denkt dat mensen in het stadion voor hem komen. Ik ben echt kwaad. Hij is de meest vreselijke scheidsrechter in de wereld. En ontzettend zelfingenomen'.
Uiteindelijk werd van zijn uitbarsting zelfs een rapnummer gemaakt. Het nummer werd een hit op internet.
Bekijk hier de rap:

'Hij is te ver gegaan'

Uiteindelijk reageerde de scheidsrechter van Turkse afkomst bij het programma Veronica Inside. Hij vond dat de Russische coach te ver was gegaan met zijn uitspraken.

Verzoening

Maar nu moet er een verzoening komen. In het YouTube-programma 'Bij Andy in de auto' van Andy van der Meijde besloot de Apeldoornse presentator om met Slutskiy de scheidsrechter te bellen. Hierbij nam Van der Meijde het overigens niet zo nauw met de verkeersregels door zijn telefoon in zijn hand te houden. 

Wodka, thee en kaviaar

Slutskiy begon meteen vrolijk tegenover de scheidsrechter. 'Andy stelt voor om samen een bak koffie te doen, maar misschien moeten we iets sterkers doen. Wodka ofzo. En Turkse thee natuurlijk', grapt de trainer. Gözübüyük reageert daarop dat hij dan ook wel baklava meeneemt. Daarop countert de Vitesse-trainer dat hij dan ook wat kaviaar meeneemt. Uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat ze moeten gaan zitten voor een bak thee en het opnemen van een goed rapnummer. 'Dat is een deal', zei Slutskiy. 'Het wordt een nieuw liedje.'

Dank

Tot slot bedankt de Russische trainer Andy van der Meijde. 'Het is klaar nu. Dank je wel, je bent een goede mediator.'
Bekijk hier het item van Andy van der Meijde en trainer Leonid Slutskiy:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!