Nieuws

Woningoverval landhuis Vierhouten in Opsporing Verzocht

Twee gemaskerde mannen overvallen op woensdag 13 maart een echtpaar in een landhuis aan de Tongerenseweg in Vierhouten. Omdat de politie de zaak heel graag wil oplossen is er nu een beloning van € 7500 voor de tip die dat doet. © RTV Nunspeet
VIERHOUTEN - Twee gemaskerde mannen overvallen op woensdag 13 maart een echtpaar in een landhuis aan de Tongerenseweg in Vierhouten. Omdat de politie de zaak heel graag wil oplossen is er nu een beloning van € 7500 voor de tip die dat doet.
Dinsdagavond 1 oktober 2019 om 20.30 uur gaat Opsporing Verzocht op NPO 1 aandacht aan de zaak aanbesteden. Ná de uitzending is er een tipformulier beschikbaar. Via dat formulier kunt u de informatie met de politie delen.
Bent u niet in de gelegenheid om naar de uitzending te kijken? Na de uitzending staan alle foto’s, teksten, bewakingsbeelden en de uitgezonden items op de site van Opsporing Verzocht. Ook op de Facebookpagina vindt u meer informatie. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Anoniem uw tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.