Nieuws

Voormalig V&D-pand in Arnhem wordt weer gevuld

Het voormalige V&D-pand
Het voormalige V&D-pand aan het Velperplein in Arnhem wordt weer gevuld en krijgt een nieuwe eigenaar. De Amerikaanse winkelketen TK Maxx tekende een meerjarig huurcontract voor de begane grond, de rest wordt voornamelijk met kantoorruimtes gevuld. © Google Streetview
ARNHEM - Het voormalige V&D-pand aan het Velperplein in Arnhem wordt weer gevuld en krijgt een nieuwe eigenaar. De Amerikaanse winkelketen TK Maxx tekende een meerjarig huurcontract voor de begane grond, de rest wordt voornamelijk met kantoorruimtes gevuld.
Vastgoedbedrijf UTOO heeft het pand overgenomen van CBRE. Dat laatste bedrijf heeft meerdere voormalige V&D-panden in handen. 'Het pand staat op de beste locatie van Arnhem, maar had zijn winkelfunctie op de bovenliggende etages verloren', aldus UTOO.
Het hele gebouw heeft een oppervlakte van 13.000 vierkante meter. De begane grond wordt nog steeds als winkelruimte gebruikt: daar komt TK Maxx en blijft La Place bestaan. De drie etages daarboven worden onder meer gebruikt als kantoorruimtes.

Nijmeegs V&D-pand

Eerder werd al bekend dat het voormalige V&D-pand in Nijmegen, ook van CBRE, opnieuw wordt gevuld. TK Maxx huurt ook daar, samen met sportwinkel Decathlon.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!