Nieuws

Dag van het streekproduct

Op zaterdagmiddag 12 oktober wordt er in de sfeervolle ambiance van Natuurlijk Gruun in Ommeren de ‘Dag van het streekproduct’ georganiseerd. Onder het genot van favoriete streekproducten wordt het oogstseizoen afgesloten. Gedeputeerde van de provincie Gelderland,  Peter Drenth, komt praten over het belang van de Betuwe en welke kansen de regio in deze tijd in potentie biedt en de rol die de provincie Gelderland daarin kan spelen.
OMMEREN - Op zaterdagmiddag 12 oktober wordt er in de sfeervolle ambiance van Natuurlijk Gruun in Ommeren de ‘Dag van het streekproduct’ georganiseerd. Onder het genot van favoriete streekproducten wordt het oogstseizoen afgesloten. Gedeputeerde van de provincie Gelderland,  Peter Drenth, komt praten over het belang van de Betuwe en welke kansen de regio in deze tijd in potentie biedt en de rol die de provincie Gelderland daarin kan spelen.
Tevens wordt deze middag het beeldmerk ‘Betuws Best’ gelanceerd. Daarnaast is er voldoende gelegenheid tot netwerken. Iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van de regio en de daarbij behorende streekproducten is van harte welkom en wordt uitgenodigd om bij deze netwerkmiddag aanwezig te zijn. Meer info en aanmelden kan via www.dagvanhetstreekproduct.nl.