Nieuws

Auto knalt tegen vangrail, moeder en kind helpen slachtoffers

Twee inzittenden van een personenauto zijn maandagavond gewond geraakt bij een ongeval op de A50. De wagen kwam tegen de vangrail tot stilstand tussen Arnhem en Apeldoorn. Een moeder en kind ontfermden zich kort na het ongeluk over de slachtoffers. © Persbureau Heitink / Jean-Marc Regelink
ARNHEM - Twee inzittenden van een personenauto zijn maandagavond gewond geraakt bij een ongeval op de A50. De wagen kwam tegen de vangrail tot stilstand tussen Arnhem en Apeldoorn. Een moeder en kind ontfermden zich kort na het ongeluk over de slachtoffers.
De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde in de middenberm. De twee vrouwen in de wagen kwamen uit de richting van Arnhem en reden richting Apeldoorn toen het mis ging. De auto draaide om zijn as en kwam tegen de rail tot stilstand. 

Politie en ambulance

Een moeder en kind zagen het ongeluk gebeuren en schakelden meteen de politie en een ambulance in. De slachtoffers zijn later opgevangen door ambulancepersoneel en ter plekke nagekeken. Het is niet bekend of de vrouwen naar het ziekenhuis zijn gebracht.
Ook is niet duidelijk hoe het eenzijdige ongeluk kon gebeuren. Op de weg lagen naderhand veel brokstukken waardoor een rijstrook dicht moest.
Maandagochtend ontstond er een lange file na een ongeluk op precies dezelfde plek.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!