Nieuws

Vrijwilligers in Oldebroek halen € 1908,35 op voor het Prinses Beatrix Spierfonds

Vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds hebben van 8 tot en met 14 september gecollecteerd in Oldebroek. Samen hebben zij 1908,35 euro opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De collectanten en donateurs maken mede mogelijk dat het fonds in het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren. Het fonds bedankt alle gevers en collectanten.
OLDEBROEK - Vrijwilligers van het Prinses Beatrix Spierfonds hebben van 8 tot en met 14 september gecollecteerd in Oldebroek. Samen hebben zij 1908,35 euro opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. De collectanten en donateurs maken mede mogelijk dat het fonds in het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten kan financieren. Het fonds bedankt alle gevers en collectanten.
 Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist, maar wilt u toch nog een bijdrage overmaken? Doneren kan ook via de online collectebus van het fonds. Ga naar www.prinsesbeatrixspierfonds.nl/collectebus en doneer een bedrag naar keuze voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.