Nieuws

VIDEO | Brand bij Nijmeegs bedrijf lijkt aangestoken, vlammen op 5 plekken

De brandweer in Nijmegen is woensdag in alle vroegte uitgerukt voor een grote brand aan de Rouwenboschweg in Nijmegen. Daar stonden onder meer auto's in brand. De vlammen woedden ook in het bedrijf zelf, aldus een fotocorrespondent. Het vuur lijkt aangestoken. © Roland Heitink/ Persbureau Heitink
ARNHEM - De brandweer in Nijmegen is woensdag in alle vroegte uitgerukt voor een grote brand aan de Rouwenboschweg in Nijmegen. Daar stonden onder meer auto's in brand. De vlammen woedden ook in het bedrijf zelf, aldus een fotocorrespondent. Het vuur lijkt aangestoken.
De eerste melding van de brand kwam om 05.10 uur binnen bij de hulpdiensten. Ter plaatse bleek er in het bedrijf op vijf verschillende plekken sprake was van vlammen. Zo stond een deel van de inventaris in brand. Buiten sloeg het vuur over naar geparkeerde auto's. In totaal gingen zeven auto's verloren.
Het vuur is inmiddels geblust, maar het nablussen gaat volgens de brandweer nog een tijdje duren. Een woordvoerder vermoedt dat brandstichting de oorzaak is, ook omdat er op meerdere plekken sprake was van vlammen.   
Op vrijwel precies dezelfde plek woedde afgelopen december ook al een flinke brand. Toen trof de politie na afloop wietkwekerijen aan in meerdere geparkeerde vrachtwagens.
VIDEO | Brand bij Nijmeegs bedrijf lijkt aangestoken, vlammen op 5 plekken
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!