Nieuws

Postbezorger rijdt meisje aan, PostNL start onderzoek

PostNL is een onderzoek gestart naar een postbezorger die maandag een meisje heeft aangereden in Arnhem. De moeder van het meisje zegt dat de bezorger een rood stoplicht negeerde en na de botsing doorreed. © ANP
ARNHEM - PostNL is een onderzoek gestart naar een postbezorger die maandag een meisje heeft aangereden in Arnhem. De moeder van het meisje zegt dat de bezorger een rood stoplicht negeerde en na de botsing doorreed.
Het meisje werd op de Johan de Wittlaan van haar fiets geslingerd en kwam op haar hoofd terecht. De postbezorger zou even gestopt zijn, maar reed kort daarna weer verder zonder zijn gegevens achter te hebben gelaten. Haar moeder, musicalactrice en zangeres Linda Wagenmakers, is woedend. Zij heeft een klacht ingediend bij het postbedrijf en zegt aangifte te gaan doen.
 'Hij heeft geen telefoonnummer, verzekering of kenteken achter gelaten. Niks. Ze was in shock en hij heeft haar zo laten staan. Ze zit met nu met hoofdpijn en blauwe plekken op armen en benen thuis', vertelt ze.

Reactie PostNL

Een woordvoerster van PostNL laat weten ontzettend geschrokken te zijn. 'Wij zijn van plan om een bloemetje en attentie te sturen naar het slachtoffer en haar ouders', zegt Tahira Limon. 
Het is volgens het postbedrijf lastig te achterhalen wat er precies gebeurd is. 'Het is vlak bij een gebouw van PostNL gebeurd en op die weg (Johan de Wittlaan, red.) rijden veel wagens van PostNL. Maar we zetten de zoektocht naar de chauffeur door.'
PostNL bevestigt dat er een klacht is ingediend en heeft de familie geadviseerd om aangifte te doen.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!