Nieuws

Rob de Nijs stopt met zingen vanwege parkinson

Rob de Nijs viert zijn 70e verjaardag in Carré.
Rob de Nijs stopt volgend jaar met zingen. De 76-jarige zanger uit Bennekom lijdt aan de ziekte van Parkinson en ziet het niet zitten om nog langer dan een jaar door te gaan. Dat meldt De Telegraaf. © ANP
BENNEKOM - Rob de Nijs stopt volgend jaar met zingen. De 76-jarige zanger uit Bennekom lijdt aan de ziekte van Parkinson en ziet het niet zitten om nog langer dan een jaar door te gaan. Dat meldt De Telegraaf.
De zanger, bekend van hits als Malle Babbe en Banger Hart, kwam een aantal weken geleden in het nieuws toen hij achterover van een podium viel in Naaldwijk. Nadat de beelden van de val op internet verschenen, liet de zanger nog via Twitter weten niet aan stoppen te denken.

Parkinson

De Nijs komt nu terug op zijn besluit. Bij de zanger werd een paar weken voor zijn val van het podium parkinson geconstateerd. In De Telegraaf zegt hij niet als een beverig mannetje op het podium te willen staan. 
Malle Babbe, een van de grootste hits van Rob de Nijs (tekst gaat verder onder de video)

Afscheidstournee

Het einde van de zestig jaar durende carrière van De Nijs zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De zanger maakt zijn huidige tour af en wil binnen een jaar nog een cd uitbrengen, een afscheidstournee door alle provincies doen en afsluiten met een groot concert in Amsterdam. 
Zie ook
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!