Nieuws

Zwaargewonden na botsing tussen veekar en brommobiel

Bij een botsing tussen een veekar met zes kalveren en een brommobiel in Lengel (gemeente Montferland) zijn kort voor het middaguur twee mensen zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Hartjensstraat met de Borgstraat. © Persbureau Heitink
LENGEL - Bij een botsing tussen een veekar met zes kalveren en een brommobiel in Lengel (gemeente Montferland) zijn kort voor het middaguur twee mensen zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Hartjensstraat met de Borgstraat.
Na de aanrijding kwamen onder andere de brandweer en traumahelikopter naar de plek van het ongeluk. De veekar is omgevallen en kwam in een weiland te liggen. De zes kalfjes bleven ongedeerd en zijn in een andere wagen overgeplaatst.
De twee zwaargewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht, onder wie één onder begeleiding van de trauma-arts. Beiden zaten ze in de brommobiel. De politie gaat onderzoek verrichten naar de oorzaak van het ongeval, met onder meer een verkeersongevallenanalyse.
Beelden van het ongeval:
Zwaargewonden na botsing tussen veekar en brommobiel
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!