Nieuws

Kettingbotsing op Pleijroute

Bij een kettingbotsing op de Pleijroute (N325) in Arnhem zijn zondagmiddag meerdere auto's beschadigd geraakt. Rond 15.00 uur kwam het verkeer plotseling tot stilstand toen door onbekende oorzaak enkele auto's achter op elkaar reden. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Bij een kettingbotsing op de Pleijroute (N325) in Arnhem zijn zondagmiddag meerdere auto's beschadigd geraakt. Rond 15.00 uur kwam het verkeer plotseling tot stilstand toen door onbekende oorzaak enkele auto's achter op elkaar reden.
De botsing vond plaats op de rechterrijbaan, iets voor de stoplichten van de kruising met de Westervoortseijk. In totaal waren vier auto's betrokken bij het ongeval. Twee voertuigen hadden dusdanige schade opgelopen dat een bergingsbedrijf ze weg heeft gesleept.
Niemand raakte gewond bij de botsing. Ambulancepersoneel keek enkele personen na, maar iedereen kon zijn weg vervolgen. Als gevolg van het ongeluk ontstond enige tijd een file op de Pleijroute, die aan het begin van de avond weer was opgelost.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!