Instellingen

Auto ramt woning in Heerde, politie houdt drie tieners aan

Bij een ongeval in Heerde heeft de politie zaterdag drie aanhoudingen verricht. Door onbekende oorzaak reed daar een auto tegen een woning aan de Zwolseweg aan, waarna de inzittenden op de vlucht sloegen. © Stefan Verkerk / News United

HEERDE - Bij een ongeval in Heerde heeft de politie zaterdag drie aanhoudingen verricht. Door onbekende oorzaak reed daar een auto tegen een woning aan de Zwolseweg aan, waarna de inzittenden op de vlucht sloegen.

Even na 21.00 uur gingen agenten af op een melding van het ongeval aan de Zwolseweg.

Agenten hielden na aankomst twee mannen en een vrouw aan. Onder hen was de bestuurder, een achttienjarige man uit Dordrecht. Zijn inzittenden waren een negentienjarige vrouw uit Zwijndrecht en een zeventienjarige man uit Den Haag. De drie zijn overgebracht naar het bureau.

Omstanders hadden gezien dat vijf personen uit een auto vluchtten. De identiteit van de twee personen die zouden zijn weggerend, is bekend. Zij lijken niets met het incident van doen te hebben, meldt de politie.

Mes en vuurwapen

De politie nam ook een mes in beslag en vond in een nabijgelegen woning een vuurwapen. Eén van de inzittenden zou daar hebben aangebeld met het verzoek gebruik te mogen maken van het toilet. Daarbij liet deze persoon een vuurwapen achter in de prullenbak van het toilet. 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!