Nieuws

Tiel praat over toekomstvisie

In opdracht van de gemeenteraad en met ondersteuning van de provincie Gelderland heeft organisatieadviesbureau Berenschot onderzoek gedaan naar het profiel van de stad en de positie van Tiel in de regio. De gemeenteraad heeft Berenschot vervolgens gevraagd om aanknopingspunten te geven voor een toekomstvisie.
TIEL - In opdracht van de gemeenteraad en met ondersteuning van de provincie Gelderland heeft organisatieadviesbureau Berenschot onderzoek gedaan naar het profiel van de stad en de positie van Tiel in de regio. De gemeenteraad heeft Berenschot vervolgens gevraagd om aanknopingspunten te geven voor een toekomstvisie.
De raad bespreekt het rapport van Berenschot in de raadsvergadering van woensdag 18 september. Het rapport is vanaf woensdag ook te vinden op Tiel.nl. Op donderdag 19 september presenteren college en raad de toekomstvisie in de bijeenkomst ‘Samen kiezen voor morgen’.
Deze bijeenkomst vindt plaats in het gebouw van het RAR en SCW aan het JS. de Jongplein in Tiel. Er zijn vertegenwoordigers van zowel professionele organisaties als vrijwilligersorganisaties en samenwerkingspartners uitgenodigd en wordt gepresenteerd door Eric van der Pol. Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn dan wordt u verzocht zich aan te melden via aanmelden@tiel.nl.