Nieuws

Welke theeleuters kunnen Miriam helpen aan teatopics?

ARNHEM - Waardoor kwam je vroeger vaak in de problemen? Of welk nummer zou je zingen tijdens een karaokeavond? Het zijn de vragen op de labels van de theezakjes van Pickwick. Miriam Dubbeldam uit Arnhem heeft na tweeënhalf jaar verzamelen al tweeduizend van deze teatopics en hoopt op nog veel meer.
In totaal staan er wel 358 verschillende vragen op de theelabeltjes. Miriam gokt dat ze er inmiddels 250 heeft, maar ze wil ze allemaal. Ze verzamelt, zoekt uit en wil er een spel van maken. Ook voor Siza Zorggroep, waar ze vanwege haar handicap woont, is ze druk aan het sparen. Ze heeft zelfs haar eigen vragen ingestuurd.

'Ik ben echt een koffieleut'

Haar man heeft al vele vragen op zich afgevuurd gekregen en helpt met het sorteren. Maar de thee drinken? Nee, dat niet. 'Ik ben echt een koffieleut', zegt hij. 
Gelderland helpt - Holy Crisis; Miriam verzamelt tea topics
Bij Gelderland Helpt op radio en website deed Miriam al een oproep. 'Holy Crisis' reageerde ze, toen ze een potje en envelop vol met labeltjes kreeg die binnenkwamen na die oproep. Vanavond doet ze ook op tv een oproep.
Wilt u Miriam helpen met haar teatopicverzameling? Reageer dan op de site van Gelderland helpt.
Gelderland Helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij hulp gevraagd en gegeven wordt. Door middel van radio, tv, internet en social media geeft Gelderland Helpt bekendheid aan de vragen, oproepen of het aanbod van Gelderlanders.

Gelderland Helpt is te vinden op:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!