Nieuws

Mannen stelen portemonnee uit tas in supermarkt

Twee mannen stelen op dinsdag 2 april een portemonnee uit de tas van een klant. Dat gebeurt in supermarkt Plus in Wezep. © politie Bureau GLD
WEZEP - Twee mannen stelen op dinsdag 2 april een portemonnee uit de tas van een klant. Dat gebeurt in supermarkt Plus in Wezep.
Op de camerabeelden is te zien dat een kale man op het winkelwagentje van de klant afloopt. Hij grist de portemonnee uit de tas, die in het wagentje ligt. De andere man houdt de situatie in de gaten. Wanneer ze de buit binnen hebben, verlaten de mannen direct de winkel.
Bekijk de beelden.
Mannen stelen portemonnee uit tas in supermarkt
De buit bedraagt 250 euro en enkele passen van groothandels. De dieven gooien de beurs later weg, een voorbijganger vindt de portemonnee in de bosjes bij de Lidl in Wezep terug.

Signalement

De politie zoekt een kale man tussen 45 en 55 jaar en een buitenlands uiterlijk. Op de dag van de diefstal droeg hij een donkere jas met opdruk op zijn schouders en rug, een blauwe spijkerbroek en sportschoenen.
De man die op de uitkijk stond is tussen 40 en 55 jaar oud. Hij heeft donker haar en heeft een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een donkere broek en donkere schoenen.
Herken je deze mannen of een van hen, aarzel dan niet en bel de tiplijn van de politie op 0800-6070. Anoniem bellen kan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook is er een digitaal tipformulier. Zaaknummer: 2019143328.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!