Nieuws

Beschonken trainer PEC Zwolle knalt tegen boom in Apeldoorn

Voetbaltrainer John Stegeman uit Epe is donderdag tegen een boom aangereden, omdat hij te veel gedronken had. De trainer van PEC Zwolle is aangehouden door de politie. © EPA
EPE - Voetbaltrainer John Stegeman uit Epe is donderdag tegen een boom aangereden, omdat hij te veel gedronken had. De trainer van PEC Zwolle is aangehouden door de politie.
Bij het ongeluk op de Oost Veluweweg in Apeldoorn is verder niemand anders gewond geraakt. De politie controleerde Stegeman na afloop van de botsing en toen bleek het alcoholpromillage van de trainer te hoog. Daarop is zijn rijbewijs in beslag genomen. Volgens dagblad De Stentor had Stegeman drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed.
Foto: Rens Hulman/News United

'Ontzettend domme actie'

De trainer uit Epe noemt het ongeluk een 'ontzettend domme actie'. 'Dit komt nooit meer voor. Ik accepteer de straf vanuit de club vanzelfsprekend en beloof beterschap richting de toekomst.'
De straf die Stegeman van PEC Zwolle krijgt, is een boete. Ook moet hij zich extra vaak gaan inzetten bij maatschappelijke projecten van de club. De trainer en PEC Zwolle wachten verder af wat justitie doet met dit incident.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!