Nieuws

Gewonden bij meerdere ongelukken in Gelderland

Het weekend in Gelderland is van start gegaan met meerdere ongelukken in de provincie en net over de grens. Daarbij zijn tien gewonden gevallen, onder wie zeker drie ernstig. © Brandweer Ederveen
UDDEL - Het weekend in Gelderland is van start gegaan met meerdere ongelukken in de provincie en net over de grens. Daarbij zijn tien gewonden gevallen, onder wie zeker drie ernstig.
Op de Arnhemseweg N224 in Renswoude, net over de grens van Utrecht, is vrijdagavond omstreeks 22.45 uur ter hoogte van Restaurant De Hof een ernstig ongeval gebeurd. Daarbij zijn volgens een videocorrespondent drie mensen gewond geraakt en met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.
De auto's zijn frontaal op elkaar gebotst, zo lijkt het. Eén van de bestuurders moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd.
Het weekend in Gelderland is van start gegaan met meerdere ongelukken in de provincie en net over de grens. Daarbij zijn tien gewonden gevallen, onder wie zeker drie ernstig. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

Traumahelikopters

Omstreeks 21.50 uur is een personenauto tegen een boom aan de Uddelerveen in Uddel gebotst. Daarbij rukten hulpdiensten groot uit en zouden twee personen ernstig gewond zijn geraakt. Ook werden twee traumahelikopters opgeroepen. 
Op de IJsseldijk in Westervoort zijn vrijdag tegen het einde van de middag vier gewonden gevallen bij een frontale botsing. Een van de slachtoffers raakte zwaargewond. Twee slachtoffers in dezelfde auto raakten bekneld en twee inzittenden van de andere wagen zouden lichtgewond zijn.
Bij een ongeval rond 17:45 op het Laageinde in Kapel-Avezaath vloog een uitwijkende auto met een man en een vrouw erin in een sloot en tegen een betonnen duiker aan. Het voertuig liep zware schade op. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. 
De toedracht van alle ongevallen is onderzocht. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!