Nieuws

Politie pakt snelheidsduivel na lange achtervolging

De politie heeft donderdagmiddag bij Kesteren een automobilist aan de kant gezet, nadat die bumperklevend en met hoge snelheid over de A15 scheurde. De man kreeg een boete voor het bumperkleven en hij moet de verplichte Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer-cursus (EMG) volgen. © Erwin van Dalen
TIEL - De politie heeft donderdagmiddag bij Kesteren een automobilist aan de kant gezet, nadat die bumperklevend en met hoge snelheid over de A15 scheurde. De man kreeg een boete voor het bumperkleven en hij moet de verplichte Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer-cursus (EMG) volgen.
Een agent reed in zijn vrije tijd bij Tiel en zag dat de bestuurder daar vreemde capriolen uithaalde. Hij besloot hierop zijn collega's te informeren.
De automobilist reed ondertussen zo hard dat de agent hem niet kon bijhouden. Pas na zo'n 15 kilometer kon de man gestopt worden. 
Volgens wijkagent Erwin van Dalen had de bestuurder geen verklaring voor zijn rijgedrag. Zijn rijbewijs mocht hij houden. Hoe hard de man reed en of hij hier ook nog voor beboet wordt, is op dit moment niet bekend.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!