Nieuws

VIDEO | Van Vleuten valt, maar blijft leiden in Boels Ladies Tour

Van Vleuten vervolgt de koers na de valpartij.
Lorena Wiebes heeft de eerste etappe van de wielerkoers Boels Ladies Tour, een rit van Stramproy naar Weert over 123 kilometer, gewonnen. De 20-jarige Nederlands kampioene was de snelste in de massasprint. Annemiek van Vleuten uit Wageningen voert het algemeen klassement aan na de winst in de proloog. © Omroep Gelderland
WEERT - Lorena Wiebes heeft de eerste etappe van de wielerkoers Boels Ladies Tour, een rit van Stramproy naar Weert over 123 kilometer, gewonnen. De 20-jarige Nederlands kampioene was de snelste in de massasprint. Annemiek van Vleuten uit Wageningen voert het algemeen klassement aan na de winst in de proloog.
Etappewinnares Wiebes troefde landgenote Kirsten Wild en de Italiaanse Letizia Paternoster af, die respectievelijk tweede en derde werden.
Onderweg waren vele rensters, onder wie Van Vleuten (36), betrokken bij een valpartij. De Wageningen kon de koers vervolgen met een gat in de broek.
Bekijk de valpartij.
VIDEO | Van Vleuten valt, maar blijft leiden in Boels Ladies Tour
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!