Nieuws

Na Lowlands sprankelt Marise den Bakker (17) op Podium Kabam

Marise den Bakker op Podium Kabam
Ze heeft een eigen album, stond in de landelijke finale van de Kunstbende én ze zong de longen uit haar lijf op Lowlands. De 17-jarige Marise den Bakker uit Baak heeft op jonge leeftijd al veel bereikt.
NIJMEGEN - Ze heeft een eigen album, stond in de landelijke finale van de Kunstbende én ze zong de longen uit haar lijf op Lowlands. De 17-jarige Marise den Bakker uit Baak heeft op jonge leeftijd al veel bereikt.
In 2016 nam ze deel aan de Voice Kids. Sindsdien schrijft ze haar eigen liedjes. 'Nederlandstalig en positief', zo omschrijft ze haar repertoire. Marise studeert aan de Herman Brood Academie. Noten lezen kan ze niet goed - wat ze speelt komt vooral uit haar muzikale genen. Voor volgend jaar staan er al mooie optreden op de agenda: onder andere op Mañana Mañana en De Zwarte Cross.
Kijk en luister naar Marise den Bakker (tekst gaat verder na de clip):

Podium Kabam: springplank voor talenten

In het programma Podium Kabam krijgen Gelderse 'ruwe diamanten' een podium waarmee ze dankzij Omroep Gelderland op alle kanalen zichtbaar en hoorbaar zijn. Artiesten krijgen drie tot acht minuten de tijd om te laten zien wat ze in huis hebben.
Programmamaker Jan Willem van der Hogen: 'Ruwe diamanten zijn al hartstikke goed, maar ze zijn nog niet doorgebroken. Podium Kabam geeft nét dat laatste zetje. In het programma zijn naast muzikanten ook andere Gelderse podiumkunsten te zien zoals dans, cabaret of comedy. Alle genres en deelnemers van alle leeftijden maken kans op een podiumplek. Als het maar ontzettend goed is.'

Poppunt Gelderland

Het platform komt tot stand door vele samenwerkingen. Poppunt Gelderland is een initiatief van onder andere de poppodia Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn) en de provincie Gelderland. De opnames vinden plaats in De Basis, het oude Doornroosje in Nijmegen. 
De clips zijn te zien op YouTube, via Radio Gelderland (kijkradio) en worden vanaf september op Omroep Gelderland uitgezonden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!