Nieuws

Meisje (11) overleden na aanrijding met auto bij Persingen

Bij een ongeluk bij Persingen is dinsdagmiddag rond 14.45 uur een meisje van 11 jaar uit Millingen aan de Rijn omgekomen. Het ongeluk vond plaats aan de Thornsestraat. © Persbureau Heitink
PERSINGEN - Bij een ongeluk bij Persingen is dinsdagmiddag rond 14.45 uur een meisje van 11 jaar uit Millingen aan de Rijn omgekomen. Het ongeluk vond plaats aan de Thornsestraat.
De scholier, die op een fiets zat, werd aangereden door een auto. 'Ze is overleden op de plaats van het ongeluk', zegt een woordvoerder van Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Het slachtoffer is volgens haar een leerlinge van het Citadel College in Nijmegen.  
Bij het incident raakte een tweede meisje licht gewond. Ze is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. 
Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.
Meisje (11) overleden na aanrijding met auto bij Persingen

Auto in weiland

Bij het ongeluk was een auto betrokken. Die is meters van de weg geraakt en kwam in een weiland naast het fietspad terecht. In de auto zaten twee personen. Over hun identiteit is niks bekendgemaakt. Beide inzittenden hebben lichte verwondingen, meldt de Veiligheidsregio. 
Het is nog niet duidelijk hoe het zo mis heeft kunnen gaan. De Thornsestraat is de komende uren dicht voor onderzoek. Er vliegt een drone rond om het ongeluk in kaart te brengen.
De familie van het slachtoffer is inmiddels in kennis gesteld.

Nazorg

Mensen die naar aanleiding van het ongeluk nazorg nodig hebben, kunnen contact opnemen met hun huisarts of de huisartsenpost. 'Die zijn hierover ingelicht', zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!