Nieuws

Ongewenst bezoek snackbar in Arnhem

Cafetaria Onder de Linde in Arnhem heeft ongewenst bezoek gehad. Dat was in de nacht van 15 op 16 juni. Twee mannen breken in. De snackbareigenaar mist een laptop. © politie/Bureau GLD
ARNHEM - Cafetaria Onder de Linde in Arnhem heeft ongewenst bezoek gehad. Dat was in de nacht van 15 op 16 juni. Twee mannen breken in. De snackbareigenaar mist een laptop.
Bekijk de beelden.
Ongewenst bezoek snackbar in Arnhem
Een man probeert met gereedschap de deur van Onder de Linde te forceren. Hij krijgt het niet voor elkaar. Vervolgens tikt hij een raam in.
Een tweede man verschijnt ten tonele en een van de twee mannen doorzoekt de snackbar. Beiden verlaten uiteindelijk de cafetaria met een laptop.
Van de twee verdachten is van één een signalement. Dat is de man met een panty over zijn hoofd. Hij droeg een licht trainingsjack met capuchon en een donkere trainingsbroek met drie witte strepen, vermoedelijk gaat het om het merk Adidas.
Herken je iets of iemand, gebruik dan dit tipformulier. Bellen kan uiteraard ook; de tiplijn van de politie is bereikbaar op 0800-6070. Er is ook een anoniem nummer, namelijk 0800-7000. Het zaaknummer is: 2019261824.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!