Nieuws

Voorbijganger schopt hond dood, politie zoekt man met bivakmuts

Afbeelding ter illustratie.
Een man met bivakmuts heeft maandagavond een hond doodgeschopt en -geslagen in Tiel, dat meldt de politie. De politie is op zoek naar getuigen. © Pixabay
TIEL - Een man met bivakmuts heeft maandagavond een hond doodgeschopt en -geslagen in Tiel, dat meldt de politie. De politie is op zoek naar getuigen.
De eigenaar was rond 22.30-22.45 uur zijn hond aan het uitlaten toen er een onbekende man op hem af kwam lopen. Hij sprak de hondenbezitter aan en begon het beestje daarna meteen te schoppen en te slaan. Het hondje overleefde dit niet. 
Het voorval vond plaats op de parkeerplaats tussen het Heideblauwtje en de Aardbeivlinder in de wijk Passewaaij in Tiel, meldt de politie op Facebook.

Signalement dader

De politie zoekt een getinte man van ongeveer 1,95 meter lang. Hij is van middelbare leeftijd en praat met een buitenlands accent. De man was donker gekleed en droeg een bivakmuts met ronde gaten.
Mensen die iets gezien hebben of camera's in de buurt hebben hangen, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!