Nieuws

Het weerbeeld voor de komende dagen: herfst

In het weer begint de herfst op 1 september. En dat lijkt dit jaar nog te kloppen ook. Het wordt een stuk frisser, in vergelijking met de afgelopen dagen. © Pixabay
WAGENINGEN - In het weer begint de herfst op 1 september. En dat lijkt dit jaar nog te kloppen ook. Het wordt een stuk frisser, in vergelijking met de afgelopen dagen.
Het is zondag op diverse plekken in onze provincie 20 graden. Ook dinsdag komen we daar op uit, maar de rest van de week lukt dat waarschijnlijk niet. Aan het einde van de week mogen we volgens de kenners van MeteoGroup uit Wageningen blij zijn als het nog zeventien graden is.
Zo extreem als het weer zaterdagavond was, zo rustig verloopt de komende week. Er kan op woensdag de nodige regen vallen. De andere dagen blijft het waarschijnlijk droog, maar is het dus fris.

Noodweer van zaterdag

Noodweer teisterde Gelderland zaterdagavond. Onweersbuien zorgden ervoor dat diverse festivals tijdelijk werden stilgelegd. In Nijmegen ging het bij de Waalkade goed los, daar waaiden complete terrassen om.
Bekijk hieronder een overzicht van het noodweer van zaterdagavond.
Overzicht noodweer in Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!