Nieuws

Vrouw gevonden na zoekactie in Nijmegen en Arnhem

Veel bekijks bij de politieactie in Nijmegen.
Een grote zoekactie naar een 40-jarige vrouw in Nijmegen en Arnhem leidde zaterdag in alle vroegte tot resultaat; de vrouw werd aangetroffen in het centrum van Arnhem. Uren daarvoor was de politie nog intensief naar haar op zoek. De grote politieactie van vrijdagavond in Nijmegen had daarmee te maken. © Omroep Gelderland
ARNHEM - Een grote zoekactie naar een 40-jarige vrouw in Nijmegen en Arnhem leidde zaterdag in alle vroegte tot resultaat; de vrouw werd aangetroffen in het centrum van Arnhem. Uren daarvoor was de politie nog intensief naar haar op zoek. De grote politieactie van vrijdagavond in Nijmegen had daarmee te maken.
Aan de Nieuwe Nonnendaalseweg in Nijmegen zette de politie vrijdagavond veel agenten in om een vrouw uit een woning te krijgen. Ze zou zichzelf wat aan willen doen. Uiteindelijk bleek er niemand in de woning aanwezig. De actie leidde tot veel bekijks.
Enkele uren laten meldde de politie in Arnhem op zoek te zijn naar een 40-jarige vrouw. Mensen kregen via Burgernet het advies om haar niet te benaderen. Een politiehelikopter zocht de omgeving van het Sonsbeekpark af.  
Een politiewoordvoerster bevestigt zaterdag dat het gaat om dezelfde vrouw die eerder werd gezocht in Nijmegen. Ze is zaterdag om 05.00 uur uiteindelijk aangetroffen in centrum van Arnhem. De vrouw is meegenomen en overgedragen aan zorgverleners, zegt een politiewoordvoerster.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!