Nieuws

Ewijkse jongeren gedwongen te pinnen: Nijmegenaren voor rechter

De pinautomaat aan de Hatertseweg Nijmegen Foto Omroep Gelderland
Twee Nijmegenaren die Ewijkse jongeren afgelopen nieuwjaarsnacht gedwongen zouden hebben te pinnen, moeten vrijdag voor de rechter verschijnen. De mannen van 23 en 27 worden verdacht van poging tot doodslag, vrijheidsberoving en diefstal met geweld.
EWIJK - Twee Nijmegenaren die Ewijkse jongeren afgelopen nieuwjaarsnacht gedwongen zouden hebben te pinnen, moeten vrijdag voor de rechter verschijnen. De mannen van 23 en 27 worden verdacht van poging tot doodslag, vrijheidsberoving en diefstal met geweld.
De verdachten zouden de jongeren in Nijmegen met een mes en een vuurwapen hebben bedreigd en daarna gedwongen hebben in een auto te stappen. Ze reden naar geldautomaten, onder andere aan de Hatertseweg in Nijmegen en in Winssen. Daar werden de jongeren gedwongen honderden euro's te pinnen. De autorit leidde verder naar een huis in Ewijk. Daar werd een van de slachtoffers in gezicht en rug gestoken.
De belagers maakten ruim 1300 euro en een mobiele telefoon buit. Ze worden ook verdacht van cocaïne- en heroïnebezit, een paar dagen later. 
Zie ook:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!