Nieuws

Zomer in Gelderland: Etten op vijfde plek in het klassement

ETTEN - De teller voor team Etten staat na een warme dag Zomer in Gelderland op 524 punten en 650 euro en dat is genoeg voor een voorlopig vijfde plaats.
UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 1243 mensen in het publiek!);
200 euro voor de parade;
200 euro voor het decor (dagopdracht);
0 euro voor het weegspel van Alberto
Dit maakt een totaalbedrag van 650 euro voor het goede doel. In 2020 wordt er een openluchtspel opgevoerd in Etten ter ere van de bevrijding 75 jaar geleden. 
Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Bekijk hier het optreden van Popkoor The Voices en Robin Slutter terug.
Popkoor The Voices en Robin Slutter zingen de 'Zomer in Gelderland' tune
Morgen zijn we in Loo. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.
De teller voor team Etten staat na een warme dag Zomer in Gelderland op 524 punten en 650 euro en dat is genoeg voor een voorlopig vijfde plaats. © Omroep Gelderland
Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in Etten.

Opdracht: Tank op het plein

Etten wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:
De teller voor team Etten staat na een warme dag Zomer in Gelderland op 524 punten en 650 euro en dat is genoeg voor een voorlopig vijfde plaats. © Omroep Gelderland
De tekst gaat verder onder de video.
Dit is de opdracht van team Etten - Zomer in Gelderland 2019

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar het Dorpsplein (Dorpsstraat) en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Etten

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Etten. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.
Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland: Appel-Driedorp pakt koppositie Boven-Leeuwen af
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!