Nieuws

Man gewond en beroofd in Nijmegen

Een 43-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag in Nijmegen beroofd van zijn horloge en mobiele telefoon. De man liep flinke verwondingen op, aldus de politie. Het voorval gebeurde op de Ploegstraat. © Pixabay
NIJMEGEN - Een 43-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag in Nijmegen beroofd van zijn horloge en mobiele telefoon. De man liep flinke verwondingen op, aldus de politie. Het voorval gebeurde op de Ploegstraat.
De man liep kort voor middernacht over de Goffertweg toen er vanuit een auto iets naar hem werd geroepen. In de Ploegstraat kwam het tot een handgemeen. De man werd met een hard voorwerp geslagen en beroofd van zijn spullen. Buurtbewoners vingen de gewonde man op.
De politie is op zoek naar getuigen en wil vooral weten wie er in de auto zaten. De politie is op zoek naar een jongeman die de benen nam toen buurtbewoners hem aanspraken. Het gaat om een slanke man van ongeveer 1,87 meter lang met kort, stekelig haar. Hij droeg een donker blauw shirt met een gouden/bruine print van het merk Diesel.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!