Nieuws

Helaas.. regeltjes: géén circus in de stad...

Circus Barani
Het had allemaal zo leuk kunnen zijn, maar door 'regeltjes' gaat het feest van Circus in de Stad niet door. Lees eerst maar even de enthousiaste aankondiging en kijk daarna verder naar hoe het afloopt:
WAGENINGEN - Het had allemaal zo leuk kunnen zijn, maar door 'regeltjes' gaat het feest van Circus in de Stad niet door. Lees eerst maar even de enthousiaste aankondiging en kijk daarna verder naar hoe het afloopt:
"Hooggeëerd publiek, 
Binnenkort zal familiecircus BARANI bij u in de omgeving daverende optredens verzorgen. 
CIRCUS BARANI is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils. Groot of klein …. Het maakt niet uit; een ieder zal onder de indruk zijn van ons prachtige programma!! 
Wij brengen u een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. 
Ons publiek is onze inspiratie! 
Wij brengen u een voorstelling van hoogstaand niveau met een uitgebreid en adembenemend programma. Een greep uit ons programma: tempo jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, honden en katten, luchtacrobatiek en nog veel meer. Natuurlijk ontbreekt ook onze dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen vervelen. 
Met andere woorden: Komt dat zien, komt dat zien! Wij tonen voor ieder wat wils! 
U kunt circus Barani zien op de volgende locatie en tijdstippen; 
Wageningen – Terrein aan de Englaan 
DatumTijdstip   
Woensdag 28 augustus      15:00 uur 
Donderdag 29 augustus      17:00 uur 
Vrijdag 30 augustus                  17:00 uur 
Zaterdag 31 augustus         15:00 uur 
Zondag 1 september           12:00 uur 
Maar het feest gaat helaas niet door. De redactie van RTV Rijnstreek heeft gebeld met het circus. Daar werd meegedeeld, dat het feest niet door gaat. De reden daarvan:
Het circus heeft netjes volgens de regels een e-mail gestuurd naar de gemeente Wageningen, maar dat blijkt -achteraf- geen juist e-mailadres te zijn geweest voor het aanvragen van een vergunning. Wel kreeg het circus een reactie via dat 'onjuiste' e-mailadres, dat de mail ontvangen was. Circus Barani kreeg dus te laat in de gaten, dat men geen vergunning had om hier in Wageningen terecht te kunnen. Inmiddels heeft men voor het volgende jaar wel via het 'juiste'mailadres een vergunning aangevraagd...