Nieuws

Overval op Bruna in Winkelcentrum Kwadrant

Vrijdag, even na het middaguur is er een overval geweest op de Bruna in winkelcentrum Kwadrant in Tiel West. Wat er precies is buit gemaakt is niet bekend. De politie, die snel ter plaatse was, begon meteen een groot onderzoek met meerdere eenheden in de buurt. Daarbij riepen zij de hulp in van het publiek.
TIEL - Vrijdag, even na het middaguur is er een overval geweest op de Bruna in winkelcentrum Kwadrant in Tiel West. Wat er precies is buit gemaakt is niet bekend. De politie, die snel ter plaatse was, begon meteen een groot onderzoek met meerdere eenheden in de buurt. Daarbij riepen zij de hulp in van het publiek.
Via burgernet werd er gevraagd om uit te kijken naar een lange blanke man met een licht getinte huidskleur. Hij droeg een hoedje en had een bril op. Opvallend was verder dat de man een aantal grijze tatoeages had.
Via burgernet liet de politie weten dat de gezochte man is gevonden. Het is niet bekend of deze persoon ook de dader is van de overval. Er zijn geen slachtoffers gevallen. De medewerkers van de winkel kwamen met de schrik vrij.