Nieuws

Tientallen bekeuringen en drie aanhoudingen in West Maas en Waal

De politie heeft donderdag een grote verkeerscontrole gehouden binnen de gemeente West Maas en Waal. Daarbij zijn 35 bekeuringen uitgeschreven. Ook zijn drie mensen aangehouden. © Politie West Maas en Waal
DREUMEL - De politie heeft donderdag een grote verkeerscontrole gehouden binnen de gemeente West Maas en Waal. Daarbij zijn 35 bekeuringen uitgeschreven. Ook zijn drie mensen aangehouden.
Er zijn onder meer boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de gordel en het vasthouden van een telefoon. Twee mensen zijn aangehouden omdat ze onder invloed van drugs achter het stuur waren gekropen. De derde aanhouding is vanwege drugsbezit.
De politie was zowel opvallend als onopvallend aanwezig in de gemeente. Zo was er een zichtbare controle aan de Van Heemstraweg in Dreumel en de omgeving van de Prins Willem-Alexanderbrug in Wamel.
De politie West Maas en Waal kreeg bij de controle hulp van het verkeersteam. Het doel van de controle was de verkeersveiligheid en zichtbaarheid in de gemeente vergroten, schrijft de politie op Facebook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!