Nieuws

Zomer in Gelderland: Nettelhorst eindigt op derde plek

LOCHEM - We zijn vandaag in Nettelhorst, voor de derde dag op rij in de Achterhoek. De teller voor het team is geëindigd op 518 punten en 650 euro en dat is genoeg voor een derde plek.
UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 633 mensen in het publiek!);
200 euro voor de parade;
200 euro voor het decor (dagopdracht);
0 euro voor het weegspel van Alberto
Dit maakt een totaalbedrag van 650 euro voor een AED en een aantal Leilindes die op termijn dienst moeten doen als een soort natuurlijke zonwering.
Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van Nadine Schaap wilt terugkijken. Morgen zijn we in Zwolle. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.
De tekst gaat verder onder de foto.
We zijn vandaag in Nettelhorst, voor de derde dag op rij in de Achterhoek. De teller voor het team is geëindigd op 518 punten en 650 euro en dat is genoeg voor een derde plek.
Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in het Nettelhorst.

Opdracht: Nettelhorst bouwt havezate na

Nettelhorst wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:
We zijn vandaag in Nettelhorst, voor de derde dag op rij in de Achterhoek. De teller voor het team is geëindigd op 518 punten en 650 euro en dat is genoeg voor een derde plek. © Omroep Gelderland
De tekst gaat verder onder de video.
Dit is de opdracht van team Nettelhorst- Zomer in Gelderland 2019

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar OBS Nettelhorst (Bolksbeekweg) en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Nettelhorst

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in Nettelhorst. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.
Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland: Woold eindigt op derde plek
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!