Nieuws

Op Reces Met | 'Gezellig op een terrasje zitten kan niet in Arnhem-Zuid'

Fractievoorzitter Guus van der Laak (Arnhem Centraal) Afbeelding: RTV Arnhem
Geld voor cultuur moet naar evenementen en niet naar gebouwen, stelt fractievoorzitter Guus van der Laak van Arnhem Centraal in de zevende aflevering van 'Op Reces Met', een reeks van RTV Arnhem. Ook moeten er volgens hem meer laagdrempelige voorzieningen in Arnhem-Zuid komen. We blikken met alle Arnhemse fracties terug op het politieke jaar.
ARNHEM - Geld voor cultuur moet naar evenementen en niet naar gebouwen, stelt fractievoorzitter Guus van der Laak van Arnhem Centraal in de zevende aflevering van 'Op Reces Met', een reeks van RTV Arnhem. Ook moeten er volgens hem meer laagdrempelige voorzieningen in Arnhem-Zuid komen. We blikken met alle Arnhemse fracties terug op het politieke jaar.
door Huibert Veth
Van der Laak (64) werd in 2014 raadslid voor zijn partij, die toen nog Zuid Centraal heette. Na de verkiezingen in 2018 werd hij fractievoorzitter van de lokale partij Arnhem Centraal.
Trots is hij op de samenwerking met de coalitiepartijen afgelopen jaar. 'Mede daardoor is het gelukt onze voorstellen erdoor te krijgen.' Dat was met de vorige coalitie volgens hem niet haalbaar. 'We hebben voor elkaar gekregen dat we nadenken over het betrekken van de burger bij de politiek en hoe we dat vormgeven.'
Bekijk hier de volledige uitzending bij RTV Arnhem. Daarin onder meer aandacht voor cultuur voor Arnhem-Zuid. 
Zie ook: 
Dit is een verhaal van De Belofte, ons platform voor gemeentepolitiek. Heb jij nieuws? Tip ons dan hier.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!