Nieuws

Avondspits in Arnhem wél chaotisch

De verkeerssituatie rond 18.00 uur.
Bleef de chaos op de wegen rond Arnhem maandagochtend nog uit, in de avondspits liep het verkeer op veel plekken vast. © TomTom MyDrive
ARNHEM - Bleef de chaos op de wegen rond Arnhem maandagochtend nog uit, in de avondspits liep het verkeer op veel plekken vast.
Op de belangrijkste toegangswegen van Arnhem bedroeg de vertraging vaak tientallen minuten. Wie over de Westervoortsedijk richting het centrum reed, moest bijvoorbeeld rekening houden met drie kwartier vertraging.
Ook op de IJssellaan, Velperweg en Apeldoornseweg stond het verkeer stil. Op de snelwegen rond Arnhem was het eveneens druk, maar daar losten de files eerder op.
De ANWB spreekt van een flinke puinhoop op de wegen in en om Arnhem door de werkzaamheden op de N325. Verkeer dat langs Arnhem wordt, kreeg het advies om te rijden via de A50 naar het zuiden. In de ochtend werd ook chaos verwacht, maar die bleef uit.
De Pleijweg zit nog tot en met zondag dicht. De Westervoortsedijk is sinds maandagochtend wel weer bereikbaar. Ook de Apeldoornseweg, een belangrijke verkeersader de stad in, is na werkzaamheden de afgelopen weken weer grotendeels open.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!