Nieuws

Uitvaart Mike (26) die mogelijk opzettelijk werd aangereden in Apeldoorn

In Apeldoorn is vandaag de uitvaart van de 26-jarige Mike ter Halle. Hij werd het slachtoffer van een mogelijk opzettelijke aanrijding in nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus. Mike overleed een aantal dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. © Omroep Gelderland
APELDOORN - In Apeldoorn is vandaag de uitvaart van de 26-jarige Mike ter Halle. Hij werd het slachtoffer van een mogelijk opzettelijke aanrijding in nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus. Mike overleed een aantal dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.
De aanrijding vond plaats op de kruising van de Kayersdijk en Haringvliet in Apeldoorn-Zuid. De politie heeft inmiddels een 18-jarige verdachte aangehouden van wie de hechtenis met 14 dagen is verlengd. De precieze toedracht van de aanrijding wordt nog onderzocht door de politie.
Mike werkte onder meer bij twee vestigingen van Domino's Pizza in Apeldoorn. Alle drie de filialen van de pizzaketen in de stad zijn vanwege de uitvaart vandaag gesloten. Dat bevestigt een woordvoerder van Domino's Pizza Nederland.

Erehaag

Het slachtoffer was ook betrokken bij Alert Hondentraining in Wenum-Wiesel, ten noorden van Apeldoorn. In overleg met de familie vormt eigenaresse daarvan vanmiddag een kleine erehaag met honden op de route van de uitvaart.

Laatste groet

Maandagavond stonden vrienden ook nog stil bij het overlijden van de 26-jarige Apeldoorner. Een klein groepje bracht een bezoek aan het herdenkingsplekje dat is ingericht op het noodlottige kruispunt, waar naast bloemen en kaartjes ook enkele kaarsjes brandden. 
Zo zag de herdenkingsplek er maandagavond uit (de tekst gaat verder onder de video):
De herdenkingsplek voor de overleden Apeldoorner (26)

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!