Nieuws

Zomer in Gelderland: Woold eindigt op derde plek

WOOLD - We zijn vandaag in het Woold, heel dicht aan de Duitse grens. De teller voor het team is geëindigd op 514 punten en 850 euro en dat is goed voor een prachtige derde plaats.
UPDATE: Het juryrapport voor de euro’s:
250 euro voor het publiek (er stonden 997 mensen in het publiek);
200 euro voor de parade;
250 euro voor het decor (dagopdracht);
150 euro voor het weegspel van Alberto
Dit maakt een totaalbedrag van 850 euro voor de parachutetent in de feestweide.
Heb je de uitzending niet gezien? Geen paniek! Terugkijken kan hier. Klik op deze link als je het optreden van Carel van Boschzicht wilt terugkijken. Morgen zijn we in Nettelhorst. Wil je je alvast een beetje inlezen? Lees dan dit artikel.
De tekst gaat verder onder de foto.
We zijn vandaag in het Woold, heel dicht aan de Duitse grens. De teller voor het team is geëindigd op 514 punten en 850 euro en dat is goed voor een prachtige derde plaats. © Omroep Gelderland
Lees hieronder terug wat er vandaag allemaal te zien en te doen was in het Woold.

Opdracht: terug de schoolbanken in

Woold wil uiteraard de mooiste plaats van Gelderland worden. Om die felbegeerde titel te krijgen, moet het team hun best doen zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende spelonderdelen tijdens de uitzending. Één onderdeel is de dagopdracht en die is vandaag als volgt:
We zijn vandaag in het Woold, heel dicht aan de Duitse grens. De teller voor het team is geëindigd op 514 punten en 850 euro en dat is goed voor een prachtige derde plaats. © Omroep Gelderland
De tekst gaat verder onder de video.
Dit is de opdracht van team Woold - Zomer in Gelderland 2019

Kom je langs?

Het team kan ook punten verdienen door het plein zo vol mogelijk te krijgen. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen tijdens de uitzending? Kom dan naar Verenigingsgebouw Juliana (Gosselinkweg, Winterswijk - Woold) en zorg dat je er uiterlijk om 18.00 uur bent, want dan gaan we het publiek tellen.

Genoeg te zien en te doen in Woold

Je kunt er natuurlijk ook een dagje uit van maken. Lees hier wat er allemaal te zien en te doen is in het Woold. Voor de nodige voorpret kun je ook nog de uitzending van Op weg naar Zomer in Gelderland terugkijken.
De tekst gaat verder onder de video.

Extra zomerkriebels

Op social media gebeurt ook van alles. Tipje van de sluier? Livestreams, quizjes, een rad en iets met spekjes. Nieuwsgierig? Mooi! Like onze Facebookpagina en mis niks.
Zomer in Gelderland zie je van 5 tot en met 30 augustus elke werkdag om 18:20 uur bij Omroep Gelderland. 
Zie ook: Zomer in Gelderland: Barlo op een mooie tweede plek
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!