Nieuws

Opnieuw vernielingen bij sportvereniging Bredevoort

Sportvereniging Bredevoort is weer de dupe geworden van vernielingen. Op het terrein van de voetbalvereniging is dit weekend een van de doelen in brand gestoken. © Facebook/SV Bredevoort
BREDEVOORT - Sportvereniging Bredevoort is weer de dupe geworden van vernielingen. Op het terrein van de voetbalvereniging is dit weekend een van de doelen in brand gestoken.
'Ditmaal is brand gesticht onder het verplaatsbare doel, waardoor het net grotendeels verbrand is', laat de voetbalclub weten op de eigen website. 'Wederom een grote kostenpost voor onze vereniging. Als iemand iets gezien heeft, of een vermoeden heeft van de mogelijke daders, dan horen we dit graag!'
Sportvereniging Bredevoort vermoedt dat hangjongeren achter de vernielingen zitten. 'Het is ons bekend dat er regelmatig groepen hangjongeren op Stadsbroek zitten en ook dat er afgelopen weekend een groep hangjongeren in de speeltuin achter Stadsbroek 1 heeft gezeten'.
Begin februari waren er ook al vernielingen bij sportvereniging Bredevoort. Het doel op het tweede veld en een vangnet werden toen vernield.