Nieuws

VIDEO | Vijf gezinsleden gewond door botsing bij Groenlo

Op de N18 bij Groenlo zijn zaterdagavond vijf leden van een gezin uit Gaanderen gewond geraakt door een verkeersongeval. De gewonden zijn de moeder en haar vier kinderen. De auto waarin het gezin zat, botste tegen een boom. Eerder werd nog gedacht dat ook de vader gewond was geraakt. © News United
GROENLO - Op de N18 bij Groenlo zijn zaterdagavond vijf leden van een gezin uit Gaanderen gewond geraakt door een verkeersongeval. De gewonden zijn de moeder en haar vier kinderen. De auto waarin het gezin zat, botste tegen een boom. Eerder werd nog gedacht dat ook de vader gewond was geraakt.
De vader, die de wagen bestuurde, verloor de macht over het stuur. Waarschijnlijk was hij oververmoeid, zegt politiewoordvoerder Simen Klok. Vervolgens eindigde de auto tegen de boom. De gealarmeerde brandweer moest één van de inzittenden uit het wrak bevrijden, meldt een fotocorrespondent.
Tekst loopt door onder de foto: 
VIDEO | Vijf gezinsleden gewond door botsing bij Groenlo
Alle gezinsleden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Klok: 'De kinderen raakten lichtgewond, de vrouw heeft mogelijk botbreuken opgelopen. De man bleek ongedeerd.'
De politie doet nog verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en spreekt met de man om exact te achterhalen hoe het kon gebeuren.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!